Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 im. Henryka Sienkiewicza w Opolu

Jadłospis
JADŁOSPIS 21.01 – 25.01.2019 PDF Drukuj Email

PONIEDZIAŁEK

ZUPA : POMIDOROWA - 300 ml


I ZESTAW: PIEROGI LENIWE - 200g, SUR. Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ, MARCHEWKI I RODZYNEK-80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml


WTOREK

ZUPA : KREM Z DYNI Z GRZANKAMI - 300 ml


I ZESTAW: MAKARON SPAGHETTI- 165g W SOSIE BOLOŃSKIM-170 g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml



ŚRODA

ZUPA : BARSZCZ UKRAIŃSKI - 300 ml


II ZESTAW: NALEŚNIKI Z SERKIEM WANILIOWYM – 200g , POLEWA CZEKOLADOWA -30 ml,  HERBATA OWOCOWA – 200ml


CZWARTEK

ZUPA : KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY - 300 ml


I ZESTAW: BITKA- 80g W SOSIE 90ml ,ZIEMNIAKI– 165g, WARZYWA  GOTOWANE-80g,  WODA Z CYTRYNĄ – 200ml



PIĄTEK

ZUPA : ŻUREK ZABIELANY- 300 ml


I ZESTAW: GOŁĄBKI - 80g, W SOSIE POMIDOROWYM-90 ml, ZIEMNIAKI – 165 g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml





ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI

 

 




 
JADŁOSPIS 7.01 – 11.01.2019 PDF Drukuj Email

PONIEDZIAŁEK

ZUPA : JARZYNOWA - 300 ml

ZESTAW: ŁAZANKI Z BOCZKIEM I KIEŁBASKĄ - 250g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml


WTOREK

ZUPA : ROSÓŁ Z MAKARONEM - 300 ml

ZESTAW: KOTLET DROBIOWY - 80g, ZIEMNIAKI - 165g, SUR. Z BIAŁEJ KAPUSTY I MARCHWI – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml


ŚRODA

ZUPA : BARSZCZ BIAŁY Z KIEŁBASKĄ - 300 ml

ZESTAW: PULPETY – 80g W SOSIE – 90ml, KASZA BULGUR – 165g,  SUR. Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ80g, HERBATA OWOCOWA – 200ml



CZWARTEK

ZUPA : PIECZARKOWA - 300 ml

ZESTAW: KURCZAK PIECZONY – 80g, ZIEMNIAKI - 165g, SUR. Z MARCHWI I JABŁKA – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml



PIĄTEK

ZUPA : KRUPNIK - 300 ml

ZESTAW: PYZY DROŻDŻOWE - 90g, KOKTAJL TRUSKAWKOWY – 100ml, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml






ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI

 

 




 
JADŁOSPIS 17.12 – 21.12.2018 PDF Drukuj Email

PONIEDZIAŁEK

ZUPA : ZUPA KOPERKOWA Z LANYMI KLUSKAMI - 300ml

ZESTAW : GULASZ DROBIOWY – 170g, ZIEMNIAKI – 165g, SAŁ. Z MARCHEWKI I JABŁKA – 80g, WODA Z CYTRYNĄ– 200 ml




WTOREK

ZUPA : BARSZCZ BIAŁY Z KIEŁBASKĄ - 300 ml

ZESTAW: GOTOWANE MIĘSO WIEPRZOWE - 80g W SOSIE – 90g, ZIEMNIAKI - 165g, SUR. Z CZERWONEJ KAPUSTY – 80g, HERBATA OWOCOWA - 200ml




ŚRODA

ZUPA : KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY - 300 ml

ZESTAW: LECZO Z WARZYWAMI I KIEŁBASKĄ - 170g, ZIEMNIAKI – 165g, KOMPOT OWOCOWY – 200ml




CZWARTEK

ZUPA : OGÓRKOWA - 300 ml

ZESTAW: MAKARON SPAGHETTI – 165g W SOSIE BOLOŃSKIM – 170ml, WODA Z CYTRYNĄ– 200 ml




PIĄTEK

ZUPA : KRUPNIK - 300 ml

ZESTAW: PALUSZKI RYBNE W CHRUPIĄCEJ PANIERCE – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. Z KISZONEJ KAPUSTY – 80g, HERBATA OWOCOWA – 200 ml





ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI

 



 



 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 1 z 18



Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj842
mod_vvisit_counterWczoraj1498
mod_vvisit_counterW tym tygodniu3884
mod_vvisit_counterW zeszłym tygodniu13781
mod_vvisit_counterW tym miesiącu34920
mod_vvisit_counterW zeszłym miesiącu47535
mod_vvisit_counterWszystkie dni1868734

We have: 108 guests, 1 bots online
Twoje IP: 34.224.102.60
 , 
Dzisiaj: Sty 23, 2019